Matracposta matrac webáruház termékeit az DPD szállítja Matracposta matrac webáruház termékeit az MPL szállítja Matracposta matrac webáruház termékeit az Masped Expressz szállítja MatracPosta - Webáruház MatracPosta Webáruház
Ingyenes házhozszállítás az egész országban Matracoknál akár -40% árelőny Könnyű, gyors, biztonságos vásárlás A legkeresettebb termékek egy helyen

Matrac kereső

Ágykeret kereső

Párna kereső

Paplan kereső

Garanciális feltételek

Garanciális feltételek: matrac, ágykeret, paplan, párna

Garancia és a garanciális feltételek nagyon fontosak egy termék kiválasztásánál. A garanciavállalás azonban termékenként különböző: matrac, ágykeret, paplan, párna. Mind más és más garanciális feltétel alá esik.

Sajnos ahány gyártó, annyi garanciavállalás. A törvényi szabályozás hiányában minden gyártó, forgalmazó vagy disztribútor garanciavállalása egy egyedi döntés.

A garanciavállalás mértéke matracok esetében általában években van megadva, így az 5-15 év garanciavállalás a legelterjedtebb.

A garanciavállalás időtartama alegtöbb esetben nem függ össze a termék minőségével, vagy legalábbis nem mutatat szoros összefüggést a felhasznált alapanyagok minősége és a vállalási idő.

Tradicionális német gyártók jellemzően Nyugat-Európában már csak 5 év garanciát vállalnak termékeikre, több esetben azonban a helyi szokásokhoz igazodva hazánkban még mindig 10 évet vállalnak. (pl.: Dunlopillo)

A Matracposta.hu igyekszik Önt a legtöbb információval ellátni, hogy vásárlása során Ön a legtöbb és legpontosabb információk ismeretében hozhassa meg döntését. Igyekszünk minden a MatracPosta.hu matrac webáruházban rendelhető matrac garanciajegyét PDF formátumban elérhetővé tenni, hogy Ön előre téjékozódhasson a feltételekről és az esetleges "apróbetűs" részekről.

A garanciajegyek hamarosan feltöltésre kerülnek...

matracposta

Gyorskeresés