Matracposta matrac webáruház termékeit az DPD szállítja Matracposta matrac webáruház termékeit az MPL szállítja Matracposta matrac webáruház termékeit az Masped Expressz szállítja MatracPosta - Webáruház MatracPosta Webáruház
Ingyenes házhozszállítás az egész országban Matracoknál akár -40% árelőny Könnyű, gyors, biztonságos vásárlás A legkeresettebb termékek egy helyen

Matrac kereső

Ágykeret kereső

Párna kereső

Paplan kereső

Gyakran ismételt kérdések

Minden termék kiszállítása ingyenes?

Igen! A MatracPosta.hu matrac webáruházban megrendelt összes termék kiszállítása országosan díjmentes, minden kapcsolódó költség (csomagolás, tárolás, szállítás) a MatracPosta.hu webáruházat terheli.

Kapok értesítést a szállítás időpontjáról?

Igen! A szállítás pontos időpontját a szállítás előtt a MatracPosta.hu diszpécsere minden esetben Önnel telefonon egyezteti, hogy az Ön számára legkedvezőbb időpontban szállíthassuk az Ön által megrendelt termékeket.

Mi történik, ha nem a megrendelt termékek érkeznek meg?

A többszörös tételes ellenőrzés mellett a tévedés lehetősége elenyésző. Abban az esetben, ha Ön valamilyen oknál fogva mégsem a megrendelt termékeket kapná, a MatracPosta.hu matrac webáruház a terméket a saját költségén cseréli ki az Ön otthonában.

Fizethetek utánvéttel is?

Természetesen! A "fizetés" menüpontban Ön az Önnek legkényelmesebb és legbiztonságosabb fizetési módot választhatja ki.

Sérülhet-e a megrendelt termék?

Minden gyártó az általánosan elfogadott és szállításra alkalmas csomagolásban szállítja termékeit. A MatracPosta.hu raktárában minden termék további kiegészítő fóliázással van ellátva, a minimumra csökkentve így a szállítás közben fellépő sérüléseket.

És ha mégis sérülten érkezik?

Amennyiben a megrendelt termék a szállításkor sérülten érkezik meg Önhöz, úgy a termék átvételekor azt a szállítólevélen vagy jegyzőkönyv formájában fel kell jegyezni, hogy megfelelően orvosolhassuk a felmerült problémát. Megjegyzés vagy jegyzőkönyv hiányában a szállítási sérülésekből eredő károkért nem tudunk felelősséget vállalni.

Szeretném lemondani megrendelésemet...

A MatracPosta.hu webáruházban Ön által rögzített megrendelést Ön legkésőbb diszpécserünk telefonos megkereséséig vagy telefonos megkeresésekor vonhatja vissza.

Szeretném módosítani megrendelésemet...

A MatracPosta.hu webáruházban Ön által rögzített megrendelést Ön legkésőbb diszpécserünk telefonos megkereséséig vagy telefonos megkeresésekor módosíthatja. Megteheti ezt akár telefonon, e-mailben vagy faxon.matracposta

Gyorskeresés