Matracposta matrac webáruház termékeit az DPD szállítja Matracposta matrac webáruház termékeit az MPL szállítja Matracposta matrac webáruház termékeit az Masped Expressz szállítja MatracPosta - Webáruház MatracPosta Webáruház
Ingyenes házhozszállítás az egész országban Matracoknál akár -40% árelőny Könnyű, gyors, biztonságos vásárlás A legkeresettebb termékek egy helyen

Matrac kereső

Ágykeret kereső

Párna kereső

Paplan kereső

szállítás

Matrac webáruház ingyenes kiszállítás


Matracposta matrac webáruház

Matracposta matrac webáruház termékeit az MPL szállítjaMatracposta matrac webáruház termékeit az Masped Expressz szállítjaMatracposta matrac webáruház termékeit a DPD szállítja


INGYENES ORSZÁGOS HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

A MatracPosta.hu matrac webáruházban megrendelt minden termékek  -matrac, ágykeret, paplan, párna, ágyrács, stb. és az összes választott ajándék- házhoz szállítása mennyiségtől, értéktől és terméktől függetlenül országosan INGYENES.

A matracposta matrac webáruházban matracrendelés és egyéb termék rendelés után sem marad szolgáltatás nélkül. Sőt! Minden megrendelt matrac és termék ingyenes kiszállítással, sőt ingyenes országos házhoz szállítással érvényes minden, a MatracPosta matrac webáruházban vásárolt matracnál, terméknél.

1., A futárszolgálat

A házhoz szállítást a termék méretétől, súlyától és egyéb -a szállítással kapcsolatos adatoktól függően- külön futárszolgálatok végzik. A megrendelt matrac és egyéb termék kiszállításával megbízott futárszolgálat kiválasztása minden esetben a MatracPosta.hu matrac webáruház döntése.
A MatracPosta.hu matrac webáruházban megrendelt termékeket az MPL, DPD, Raben Logistic és a Masped Expressz futárszolgálatokkal juttatjuk el Önhöz.

2., A kiszállítás

A MatracPosta.hu matrac webáruházban megrendelt termékek ingyenes házhozszállítását megelőzően Ön minden esetben telefonos értesítést kap a szállítás időpontjáról. A szállítás időpontja minden esetben munkanapokon 8-18h között történik, időpontra történő kiszállítást sajnos nem áll módunkban vállalni. A megrendelt termékek ingyenes kiszállítása minden esetben a házig szállítást jelenti, azaz a MatracPosta.hu a termékek kiszállítását kizárólak az Ön házának, társasházának, egyéb ingatlan-típusának az utcával határos kapujáig, bejáratáig vállalja ingyenesen.

3., Az termék átadása-átvétele

A MatracPosta matrac webáruház áruforgalmi irodája az Ön által megrendelt terméket/termékeket szigorú belső ellenőrzés után az áru minőségi besorolásának megfelelő állapotban adja át szállításra. Au ingyenes matrac és egyéb termék házhozszállítást megbízott futárszolgálat végzi, akitől az Ön által megjelölt helyszínen Ön vagy meghatalmazottja köteles a megrendelt matracot, terméket átvenni és neki -utánvétes fizetési mód választása esetén- a termék vételárát egy összegben, készpénzben kifizetni. Az átvételt nem akadályozhatja meg semmilyen körülmény sem a helyszínre, sem az áru állapotára...stb. vonatkoztatva.

Amennyiben a megbízott futárszolgálat a megrendelt matracot vagy terméket bármely körülményből kifolyólag nem tudja átadni (tévesen megadott cím, átvevő hiánya, a szállítási díj kifizetésének megtagadás ...stb.) A MatracPosta.hu matrac webáruház ingyenes házhoz szállítása kizárólag az első kiszállításra vonatkozik, újbóli megkísérlése a termék kiszállításának 3 600Ft + ÁFA díjat von maga után, amit a szállításkor egy összegben Vásárló köteles a futárszolgálat munkatársának számla ellenében megfizetni.

Amennyiben a bútor átvételekor hibát, sérülést tapasztal vagy bármilyen kifogással él, úgy azt tüntesse fel a szállítólevélen és lépjen kapcsolatba a MatracPosta.hu matrac webáruház ügyfélszolgálati irodájával elérhetőségeink valamelyikén, ahol haladéktalanul gondoskodnak a termék rendeltetésszerű használhatóságának biztosításáról.

Minden 10 000 Ft feletti teljesített termékre vonatkozik minimum 1 éves szavatosság, amely az áruhoz mellékelt garanciajegy alapján vagy blokkal/számlával érvényesíthető.


Kellemes vásárlást kíván Önnek a: MatracPosta.hu csapata!


matrac ingyenes házhozszállítással
Címkék: matracok ingyenes házhozszállítással, ingyenes matrac házhozszállítás
Címkék: matrac ingyen szállítással, ajándék matrac házhozszállítás

Matracposta szolgáltatások
Egyszerű matrac rendelés
Matracposta szolgáltatások
Ingyenes országos házhoz szállítás
Matracposta szolgáltatások
Rengetek "kapcsolódó" ajándék
Matracposta szolgáltatások
Versenyképes kedvezmények
Matracposta szolgáltatások
Hatalmas matrac- és termékválaszték
Matracposta szolgáltatások
Matracposta. Webáruház. Kényelem.

matracposta

Gyorskeresés