Matracposta matrac webáruház termékeit az DPD szállítja Matracposta matrac webáruház termékeit az MPL szállítja Matracposta matrac webáruház termékeit az Masped Expressz szállítja MatracPosta - Webáruház MatracPosta Webáruház
Ingyenes házhozszállítás az egész országban Matracoknál akár -40% árelőny Könnyű, gyors, biztonságos vásárlás A legkeresettebb termékek egy helyen

Matrac kereső

Ágykeret kereső

Párna kereső

Paplan kereső

Magniflex Watermemory 6

Magniflex Watermemory 6

Termékadatok:

Garancia: 12 év Összetétel: 12+6cm
Gyártó: Magniflex Matracmagasság: 20cm
Komfort: Enyhén lágy Súlykorlát: 140kg+
Huzat anyaga: Aloe Vera Származási hely: Olaszország
Minősítések: ORKI-engedély Csomagolás: Vákuumcsomagolt
Huzat típusa: Zónák száma: 5 ergonómiai zóna
Méret: 80*200cm EP elszámolható: Igen 100%-ban
Egyedi méret rendelhető: Sajnos nem Szállítási határidő : 10 munkanapon belül
Mosható: Igen 60C°-on
Engedmény és ajándékok

Amennyiben Ön az akciós áron szertné a terméket megvásárolni, úgy továbblépve válassza a %-os kedvezményt.

Fontos:
nagyobb kedvezményhez jut, ha tovább lépve a felkínált ajándékokból választ, hiszen össz értékük jelentősen meghaladja a %-os kedvezményt mértékét.

A két kedvezmény együttesen nem választható. Ön dönti el, hogy inkább kevesebbet fizet a termékért, vagy a listaár mellett akár kétszer annyi ajándékot választ.

A választható ajándékok keretösszegét az "ajándékok és értékük" oszlopban találja.
Segítség - Magyarázat

Megrendeléshez kattintson a kívánt méretre.

Méret: Listaár: Akciós ár:* Ajándékok és értékük:* Mennyiség:
104,900 Ft 104,900 Ft » Megnézem «   (12,000 Ft) db
104,900 Ft 104,900 Ft » Megnézem «   (12,000 Ft) db
179,900 Ft 179,900 Ft » Megnézem «   (24,300 Ft) db
186,900 Ft 186,900 Ft » Megnézem «   (25,000 Ft) db
209,900 Ft 167,920 Ft » Megnézem «   (27,000 Ft) db
A termék jelenleg nem rendelhető.
* A termék akciós bruttó ára a %-os kedvezmény választásával.
* A termékhez felkínált ajándékok értéke ajándékválasztás esetén.

Részletes termékleírás:

Magniflex Watermemory 6

A felső kategóriás Magniflex Watermemory 6 emlékezőhab vákuummatrac a legkomfortosabbnak számít a memory matracok között. A 6 cm zónázott emlékezőhab réteg, a mosható aloe vera huzat igazán luxus matraccá varázsolja.

Watermemory 6 természetesen 6cm-es memory -emlékezőhab- réteggel kapható és a Magniflex cég talán legsikeresebb emlékezőhab -memoryfoam- matraca. A Watermemory 6 emlékezőhab matrac érdekessége, hogy az emlékezőhab réteg zónázva van, így sokkal jobb, pontosabb formakövetést biztosít. A Watermemory 6 vákuummatrac egészségpénztárra 100%-ban elszámolható, mivel rendelkezik az ehhez szükséges ORKI engedéllyel.

A Watermemory 6 egy igazi kiforrott, minden részletében a minőséget képviselő vákuummatrac abból a gyárból, ahol eredetileg a vákuumcsomagolás technológiáját kifejlesztették és az első vákuumcsomagolt matracot megalkották.

A Magniflex Watermemory vákuummatrac akció minden elérhető méretre vonatkozik.


Matracvásárlási tanácsok  Mi az emlékezőhab?

Két különleges technológia teszi a Watermemory matracot ergonómiai, szerkezeti és biológiai szempontból is a legideálisabb fekhellyé. A Memory habanyagnak fantasztikus a rugalmassága és tökéletesen felveszi a testalakot hő és nyomás hatására, így biztosítja a megfelelő alátámasztást. Ezeknek az anatómiai tulajdonságoknak az előnyei összehasonlíthatatlanok. Nem akadályozza a vérkeringést, jobban alátámasztja a kezeket, a lábakat és a vállat, valamint maximális higiéniát biztosít alvás közben. A Memory habanyag a nagy sűrűségű Watercell szerkezet alapjaira épül, amelyet a legmodernebb polimerek használatával érnek el, így biztosítva a jobb ortopédiai tulajdonságokat, a hosszabb élettartamot és az anyag formatartósságát. E sokféle előnyök teszik a Watermemory matracot a kényelmes, pihentető alvás és megfelelő alátámasztás szempontjából a legideálisabb megoldássá.


Matracvásárlási tanácsok  Mi az a vákuummatrac?

A vákuummatrac -legyen az normál hab vagy éppen memory, emlékezőhab matrac- tulajdonképpen egy csomagolási eljárást takar, ahol a kész matracot egy fóliába behúzva egy többtonnás préssel lassan összepréselnek, ezáltal szorítva ki a levegőt a matracmag cellái közül. A vákuummatrac csomagoló fóliáját ezután két oldalt légmentesen lehegesztik, megakadályozva a levegő visszaáramlását. Henger alakúra tekerik és még egyszer átcsomagolják.

A vákuummatrac esetében is, mint minden habmatracnál az alapanyag cellaszerkezete az eredeti formájára igyekszik visszaállni minden esetben, így a kicsomagolást követően a cellák lassan ismét levegővel telítődnek és mintegy 20-24 óra alatt vákuummatracunk ismét eléri eredeti formáját, alakját és használati tulajdonságát.

Fontos megjegyezni, hogy egy vákuummatrac önmagában se nem jó, se nem rossz jelző, csupán egy csomagolástechnika. A matracok minőségét -így a vákuummatracok minőségét is- a felhasznált alapanyagok fajsúlya, tisztasága és minősége fogja jelenteni.Matracposta szolgáltatások   Ingyenes országos házhoz szállítás

Matracposta szolgáltatások    Rengetek "kapcsolódó" ajándék

Matracposta szolgáltatások    Versenyképes kedvezmények

Matracposta szolgáltatások    Hatalmas matrac- és termékválaszték

Matracposta szolgáltatások    Matracposta.  Webáruház. Kényelem.
Szerencsés választást kíván a: matracposta.hu csapata
Eddigi értékelések:
Értékelő 1Értékelő 2Értékelő 3Értékelő 4Értékelő 5
Korábban már értékelte a terméket!
Eddigi hozzászólások:

» Még nem érkezett hozzászólás a termékhez. «

matracposta

Gyorskeresés