Matracposta matrac webáruház termékeit az DPD szállítja Matracposta matrac webáruház termékeit az MPL szállítja Matracposta matrac webáruház termékeit az Masped Expressz szállítja MatracPosta - Webáruház MatracPosta Webáruház
Ingyenes házhozszállítás az egész országban Matracoknál akár -40% árelőny Könnyű, gyors, biztonságos vásárlás A legkeresettebb termékek egy helyen

Matrac kereső

Ágykeret kereső

Párna kereső

Paplan kereső

Magniflex Bioactive

Magniflex Bioactive

Termékadatok:

Garancia: 10 év Összetétel: Eliosoft hab
Gyártó: Magniflex Matracmagasság: 22cm
Komfort: Félkemény Súlykorlát: 140kg+
Huzat anyaga: 100% pamut Származási hely: Olaszország
Minősítések: Szokásos Csomagolás: Vákuumcsomagolt
Huzat típusa: Zónák száma: Nincs ergonómiai zóna
Méret: 80*200cm EP elszámolható: Nem
Egyedi méret rendelhető: Sajnos nem Szállítási határidő : 10 munkanapon belül
Mosható: Nem mosható
Engedmény és ajándékok

Amennyiben Ön az akciós áron szertné a terméket megvásárolni, úgy továbblépve válassza a %-os kedvezményt.

Fontos:
nagyobb kedvezményhez jut, ha tovább lépve a felkínált ajándékokból választ, hiszen össz értékük jelentősen meghaladja a %-os kedvezményt mértékét.

A két kedvezmény együttesen nem választható. Ön dönti el, hogy inkább kevesebbet fizet a termékért, vagy a listaár mellett akár kétszer annyi ajándékot választ.

A választható ajándékok keretösszegét az "ajándékok és értékük" oszlopban találja.
Segítség - Magyarázat

Megrendeléshez kattintson a kívánt méretre.

Méret: Listaár: Akciós ár:* Ajándékok és értékük:* Mennyiség:
79,900 Ft 79,900 Ft » Megnézem «   (8,300 Ft) db
79,900 Ft 79,900 Ft » Megnézem «   (8,300 Ft) db
136,900 Ft 136,900 Ft » Megnézem «   (17,000 Ft) db
141,900 Ft 141,900 Ft » Megnézem «   (18,300 Ft) db
159,900 Ft 159,900 Ft » Megnézem «   (21,000 Ft) db
A termék jelenleg nem rendelhető.
* A termék akciós bruttó ára a %-os kedvezmény választásával.
* A termékhez felkínált ajándékok értéke ajándékválasztás esetén.

Részletes termékleírás:

Magniflex Bioactive

A feltűnően magas 22cm matracmagasságú Magniflex Bioactive vákuummatrac 2 cm emlékezőhab, memory réteggel a huzatba steppelve egészen kivételes komfortot kínál. A matrac tudásához képest a kedvező ár a legnépszerűbb közép-kemény matracok közé rangsorolja.

Az Eliocell matracmag
A poliuretán térfogatát víz hozzáadásával megnövelik, majd az így kapott anyaghoz egyéb összetevőket kevernek, így készül az Eliosoft habanyag, amely nagyon rugalmas, mégis tökéletesen formatartó. A hagyományos matracok könnyen elveszíthetik a rugalmasságukat, így nem tudják biztosítani a test természetes pozícióját. Az Eliosoft matrac a szerkezetének és sűrűségének köszönhetően bármilyen pozícióban a helyes testtartást biztosítja. Az Eliosoft magja kitűnő anatómiai tulajdonságokkal rendelkezik és maximális szellőzést biztosít a mikro-cellás szerkezetének köszönhetően, amely felveszi és elvezeti a nedvességet, így megakadályozza a baktériumok és atkák elszaporodását.

A Corn huzat
Egyesíti az antiallergén huzat egészségügyi előnyeit a Memory kényelmével, egy olyan forradalmi anyaggal, amely hő és nyomás hatására tökéletesen felveszi a fekvő ember alakját. Amikor ráfekszik a matracra, a teste azonnal megtalálja a legkényelmesebb alvó pozíciót, minimális ellennyomással. A Bioactive matrac javítja a vérkeringést, valamint tökéletes alátámasztást biztosít a gerincoszlopnak és az ízületeknek.

A Corn huzat egy természetes és biológiailag lebomló rost, amit a friss kukoricakeményítőből készítenek. Egy egyszerű folyamaton keresztül a kukoricából kinyerik a növényi cukrot. Az erjedés után átalakítják egy magas minőségű polimerré, amelyet poliaktidnak nevezünk. A Corn huzat antiallergén. A rostszövet kitűnő szellőzési tulajdonságának köszönhetően tökéletesen elvezeti az alvás közben leadott nedvességet. Ennek a huzatnak a gyártása kisebb károsanyag kibocsátással jár, ami csökkenti a környezetszennyezést.


Hasznos matracvásárlási információk  A memoryfoam élettani hatásai

Az emlékező hab (Memory Foam) matrac a felhasználóknak számos előnnyel jár. A legnyilvánvalóbb, hogy csökkentett nyomás nehezedik a testre és a gerincre. Emellett a memória hab matracot használók már klinikailag is bizonyították, hogy a használat során egyre több az alvásnak az a ciklusa amikor az úgynevezett DELTA és Rapid-Eye Movement REM (ez a mély alvás, ilyenkor álmodunk) fázisa van, és a (Non-Rapid-Eye-Movement, NREM) lecsökkent, így egy jobb minőségű, pihentetőbb alvást kapunk. Más szóval, azt tapasztalhatjuk, hogy a memória hab matracon többet pihenünk kevesebb idő alatt , mint a hagyományos rugós és habmatarcokon. Ha allergiás, a memória hab matrac ilyenkor is különösen hasznos lehet, mert hipoallergén, alapanyagának köszönhetően távolt tartja a háziporatkákat. Az emlékező hab (Memory Foam) termékeket használók számára tehát jelentős előnyöket rejthet  ez a hab, különösen azoknak, akik vérkeringése nem kielégítő, fibromyalgiában, ízületi bántalmakban, inszomniában (álmatlanság) vagy éppen csontritkulásban szenvednek.


Hasznos matracvásárlási információk  Mi az a vákuummatrac?

A vákuummatrac -legyen az normál hab vagy éppen memory, emlékezőhab matrac- tulajdonképpen egy csomagolási eljárást takar, ahol a kész matracot egy fóliába behúzva egy többtonnás préssel lassan összepréselnek, ezáltal szorítva ki a levegőt a matracmag cellái közül. A vákuummatrac csomagoló fóliáját ezután két oldalt légmentesen lehegesztik, megakadályozva a levegő visszaáramlását. Henger alakúra tekerik és még egyszer átcsomagolják.

A vákuummatrac esetében is, mint minden habmatracnál az alapanyag cellaszerkezete az eredeti formájára igyekszik visszaállni minden esetben, így a kicsomagolást követően a cellák lassan ismét levegővel telítődnek és mintegy 20-24 óra alatt vákuummatracunk ismét eléri eredeti formáját, alakját és használati tulajdonságát.

Fontos megjegyezni, hogy egy vákuummatrac önmagában se nem jó, se nem rossz jelző, csupán egy csomagolástechnika. A matracok minőségét -így a vákuummatracok minőségét is- a felhasznált alapanyagok fajsúlya, tisztasága és minősége fogja jelenteni.


Matracposta szolgáltatások   Ingyenes országos házhoz szállítás

Matracposta szolgáltatások    Rengetek "kapcsolódó" ajándék

Matracposta szolgáltatások    Versenyképes kedvezmények

Matracposta szolgáltatások    Hatalmas matrac- és termékválaszték

Matracposta szolgáltatások    Matracposta.  Webáruház. Kényelem.
Szerencsés választást kíván a: matracposta.hu csapata
Eddigi értékelések:
Értékelő 1Értékelő 2Értékelő 3Értékelő 4Értékelő 5
Korábban már értékelte a terméket!
Eddigi hozzászólások:

» Még nem érkezett hozzászólás a termékhez. «

matracposta

Gyorskeresés