Matracposta matrac webáruház termékeit az DPD szállítja Matracposta matrac webáruház termékeit az MPL szállítja Matracposta matrac webáruház termékeit az Masped Expressz szállítja MatracPosta - Webáruház MatracPosta Webáruház
Ingyenes házhozszállítás az egész országban Matracoknál akár -40% árelőny Könnyű, gyors, biztonságos vásárlás A legkeresettebb termékek egy helyen

Matrac kereső

Ágykeret kereső

Párna kereső

Paplan kereső

Dunlopillo Anima Sensa Basic

Dunlopillo Anima Sensa Basic

Termékadatok:

Gyártó: Dunlopillo Garancia: 10 év
Összetétel: 9+5cm Matracmagasság: 16cm
Komfort: Enyhén lágy Súlykorlát: 140kg
Huzat anyaga: Aloe Vera Származási hely: Németország
Minősítések: Szokásos Csomagolás: Normál csomagolás
Huzat típusa: Mosható 60C°-on Zónák száma: Speciális multizónák
Memory fajsúlya: Speciálisan változó Memory keménysége: Változóan enyhén lágy
Méret: 80*200cm Szállítási határidő: 4-10 munkanap
Engedmény és ajándékok

Amennyiben Ön az akciós áron szertné a terméket megvásárolni, úgy továbblépve válassza a %-os kedvezményt.

Fontos:
nagyobb kedvezményhez jut, ha tovább lépve a felkínált ajándékokból választ, hiszen össz értékük jelentősen meghaladja a %-os kedvezményt mértékét.

A két kedvezmény együttesen nem választható. Ön dönti el, hogy inkább kevesebbet fizet a termékért, vagy a listaár mellett akár kétszer annyi ajándékot választ.

A választható ajándékok keretösszegét az "ajándékok és értékük" oszlopban találja.
Segítség - Magyarázat

Megrendeléshez kattintson a kívánt méretre.

Méret: Listaár: Akciós ár:* Ajándékok és értékük:* Mennyiség:
106,125 Ft 84,900 Ft » Megnézem «   (21,225 Ft) db
106,125 Ft 84,900 Ft » Megnézem «   (21,225 Ft) db
106,125 Ft 84,900 Ft » Megnézem «   (21,225 Ft) db
159,188 Ft 127,350 Ft » Megnézem «   (31,838 Ft) db
180,413 Ft 144,330 Ft » Megnézem «   (36,083 Ft) db
201,638 Ft 161,310 Ft » Megnézem «   (40,328 Ft) db
A termék jelenleg nem rendelhető.
* A termék akciós bruttó ára a %-os kedvezmény választásával.
* A termékhez felkínált ajándékok értéke ajándékválasztás esetén.

Részletes termékleírás:

Dunlopillo Aerial Sensa Basic

A Dunlopillo Aerial Sensa Basic matrac az Aerial Senso Classic matrac utódmodellje, műszaki tartalmával teljesen megegyezik elődjével. Változás csak a matrachuzatban található, az eddigi Bamboo huzatot egy minőségi körkörös cipzárral ellátott és 60C fokon mosható antiallergén Aloe Vera matrachuzat váltotta fel.

A Dunlopillo Aerial Sensa Basicmatrac minden fejlesztésében és tulajdonságában a német minőséget és csúcstechnológiát jelenti. Különleges tulajdonságainak köszönhetően az Dunlopillo Aerial Senso termékcsalád igazán kivételes, nem mindennapi kényelmet nyújt majd Önnek.

A Dunlopillo vállalat nevéhez fűződik többek között a latex matrac feltalálása 1932-ben. A Németországban, Frankfurt mellett készülő Dunlopillo matracok és alvástermékek az elmúlt 80 évben a minőségi alvás értékmutatói lettek.

A matracmag:

Az Dunlopillo Aerial Sensa Basic emlékezőhab matrac a különleges és egyedülálló habosítási technológiának köszönhetően progresszív -a testsúlyhoz igazodó- alátámasztást nyújt. Az Aerial habanyag légáteresztő képessége, rugalmassága és speciális komfortja valóban egy különleges memory élményt nyújt. A 9cm vastag speciális Aerial hab fölött 5cm Aerial Senso visco komfortréteg található.

A matrachuzat:

A körkörös cipzárral ellátott és egymástól szétválasztható két huzatfél akár külön-külön is 60C-on háztartási körülmények között mosható. A Bamboo bambusz huzat rugalmasságának, strapabírásának és klimatizációs tulajdonságainak köszönhetően mindenki számára kifogástalan megoldást jelent.


Dunlopillo Aerial Senso Classik figyelmeztetés  A német Dunlopillo lágy hab termékei, mint például az Anima Sensa Basic matrac a minimum 26db rugalmas keresztléccel készült ágyrácsokkal együtt alkot egy alvási rendszert, funkcionálisan a matrac és az ágyrács ergonómiailag kiegészítik egymást.

Dunlopillo Aerial senso Classic vásárlási információ  Rugalmas ágyrács vagy más néven farugós ágyrács javasolt minden lágyhab matrac (latex, latex-kókusz, HR hab, Dunlopillo Aerial, Aerial Senso), profilozott hideghab matracok (18cm alatt) és az összes hajlítható matrac 12cm fölött.

Aerial Senso Classic antiallergén matrac  A Dunlopillo Aerial Sensa Basic matrac vagy akciós ágyrács szett az allergiában szenvedőknek is kifejezetten javasolt termék. Légáteresztő és 60C-on mosható huzatában -amennyiben megfelelően van szellőztetve- a poratkák és mikroorganizmusok nehezen tudnak megtelepedni.

Dunlopillo Aerial senso Classic vásárlási információ   Garantált 100% minőség

A Dunlopillo matracok a legjobb matracok közé tartoznak, ami Németországban és Európában jelenleg elérhető. Csak a legkiválóbb minőségű alapanyagok kerülnek felhasználásra, amiknek gondos feldolgozására különösen nagy figyelmet fordítunk. A minőség, amiről meg vagyunk győződve: Dunlopillo a kötelező garanciális időn túl Magyarországon 10 év degresszív garanciát nyújt vásárlóinak.

Amennyiben Ön egy Dunlopillo matrac mellet dönt, úgy Ön valóban a minőséget választotta.

Ez a Dunlopillo márkanév ígérete.


matrac címkék  Címkék: Dunlopillo, Dunlopillo Aerial Sensa Basic, memory matrac, matrac rendelés

Összegzés: A Dunlopillo Aerial Sensa Basic memory matrac a kifogástalan német minőség terméke. A speciális emlékezőhab matrac 5cm aerial senso emlékezőhab réteggel a páratlan kényelem és légáteresztés. A Dunlopillo Aerial Sensa Basic emlékezőhab matrac rendelése esetén -ugyanúgy, mint az egyéb, pl. vákuummatrac rendelés esetén- a MatracPosta matrac webáruház a terméket Önnek ingyenesen kiszállítja.

Dunlopillo 3 hónapos cseregarancia3 HÓNAPOS ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA!!!

Szakemberek szerint két-három hét szükséges ahhoz, hogy megbizonyosodjon róla, a megfelelő matracot választotta. Ezért lehetővé tesszük, hogy az új matracot otthon, kilencven éjszakán át tesztelhesse. Ha ezalatt úgy találja, hogy a matrac túl kemény, túl puha vagy valami miatt mégsem az igazi, a sértetlen matracot egyszer kicseréljük egy másik Dunlopillo matracra. Mi segítünk, hogy megtalálja helyette a magának valót.

90 éjszakája van, hogy otthon kényelmesen kipróbálhassa az új DUNLOPILLO matracát!

Az esetleges csere szállításának a költségét a vevő fedezi. A Dunlopillo biztosítja a jogot, hogy a vevő maga végezze a szállítást. A csere helyszíne ez esetben a Dunlopillo GmbH telephelye. Az elégedettségi garancia nem pénzvisszafizetési garancia. Drágább termék esetén ráfizetés szükséges.

Matrac rendelés   Egyszerű matrac rendelés

Matracposta szolgáltatások   Ingyenes országos házhoz szállítás

Matracposta szolgáltatások    Rengetek "kapcsolódó" ajándék

Matracposta szolgáltatások    Versenyképes kedvezmények

Matracposta szolgáltatások    Hatalmas matrac- és termékválaszték

Matracposta szolgáltatások    Matracposta. Webáruház. Kényelem.


Szerencsés választást kíván a: matracposta.hu csapata
Eddigi értékelések:
Értékelő 1Értékelő 2Értékelő 3Értékelő 4Értékelő 5
Korábban már értékelte a terméket!
Eddigi hozzászólások:

» Még nem érkezett hozzászólás a termékhez. «

matracposta

Gyorskeresés