Matracposta matrac webáruház termékeit az DPD szállítja Matracposta matrac webáruház termékeit az MPL szállítja Matracposta matrac webáruház termékeit az Masped Expressz szállítja MatracPosta - Webáruház MatracPosta Webáruház
Ingyenes házhozszállítás az egész országban Matracoknál akár -40% árelőny Könnyű, gyors, biztonságos vásárlás A legkeresettebb termékek egy helyen

Matrac kereső

Ágykeret kereső

Párna kereső

Paplan kereső

Dunlopillo Aerial Pur 1300

Dunlopillo Aerial Pur 1300

Termékadatok:

Garancia: 10 év Összetétel: Speciális Aerial hab
Gyártó: Dunlopillo Matracmagasság: 16cm
Komfort: Enyhén lágy Súlykorlát: 130kg
Huzat anyaga: Aloe Vera Származási hely: Németország
Minősítések: Szokásos Csomagolás: Normál csomagolás
Huzat típusa: Zónák száma: Speciális multizóna
Méret: 80*200cm EP elszámolható: Nem
Egyedi méret rendelhető: Sajnos nem Szállítási határidő : 10 munkanapon belül
Engedmény és ajándékok

Amennyiben Ön az akciós áron szertné a terméket megvásárolni, úgy továbblépve válassza a %-os kedvezményt.

Fontos:
nagyobb kedvezményhez jut, ha tovább lépve a felkínált ajándékokból választ, hiszen össz értékük jelentősen meghaladja a %-os kedvezményt mértékét.

A két kedvezmény együttesen nem választható. Ön dönti el, hogy inkább kevesebbet fizet a termékért, vagy a listaár mellett akár kétszer annyi ajándékot választ.

A választható ajándékok keretösszegét az "ajándékok és értékük" oszlopban találja.
Segítség - Magyarázat

Megrendeléshez kattintson a kívánt méretre.

Méret: Listaár: Akciós ár:* Ajándékok és értékük:* Mennyiség:
87,375 Ft 69,900 Ft » Megnézem «   (8,900 Ft) db
87,375 Ft 69,900 Ft » Megnézem «   (17,500 Ft) db
87,375 Ft 69,900 Ft » Megnézem «   (8,900 Ft) db
128,800 Ft 103,040 Ft » Megnézem «   (15,500 Ft) db
145,800 Ft 116,640 Ft » Megnézem «   (18,000 Ft) db
162,800 Ft 130,240 Ft » Megnézem «   (20,500 Ft) db
179,800 Ft 143,840 Ft » Megnézem «   (23,000 Ft) db
A termék jelenleg nem rendelhető.
* A termék akciós bruttó ára a %-os kedvezmény választásával.
* A termékhez felkínált ajándékok értéke ajándékválasztás esetén.

Részletes termékleírás:

A Dunlopillo Aerial Pur 1300 matraca maga a tökéletes formakövetés és légáteresztés. Az Aerial Pur 1300 akció minden méretre vonatkozik.Dunlopillo Aerial Pur szett akció akár ajándék ágyráccsal is elérhető. Minden Dunlopillo Aerial Pur 1300 matrac megrendelést a MatracPosta webáruház ingyenes házhozszállítással juttatja el Önhöz.

A matracmag:

Az Aerial Pur 1300 matracmag tökéletesen pontrugalmas, forma- és alaktartó. Az Aerial Pur 1300 matrac alapanyaga a nagy sikerű Aerial High Tech alapanyag, amely a speciális formahabosítási technológiának köszönhetően centiről-centire változó sűrűségű, így tökéletes alátámasztás és precíz formakövetést eredményez.

Az Aerial Pur 1300 matrac légáteresztő képességben messze felülmúlja a normál habanyagokat, progresszív -a testsúlyhoz igazodó alátámasztása pedig a legkülönbözőbb testsúly és testalkat esetén is megfelelő alátámasztást biztosít.

A matrachuzat:

Az Aerial Pur 1300 matrac huzata, egy dupla elasztikus, 60C°-on mosható Aloe Vera huzat. A körkörös cipzár segítségével a kéét huzatfél egymástól szétválasztható, így a nagyobb méretű matracok huzatai is az általános háztartási mosógépekben moshatók.

A Dunlopillo:

A Dunlopillo matracok 1932 óta -amióta a Dunlop két technikusa feltalálta a latex habosítás technológiáját és elkészült a világ első latex matraca- a legjobb matracok közé tartoznak, ami Németországban és Európában elérhető. Csak a legkiválóbb minőségű alapanyagok kerülnek felhasználásra, amiknek gondos feldolgozására különösen nagy figyelmet fordítanak.


Dunlopillo 3 hónapos vevő elégedettségi programDunlopillo 3 hónapos elégedettségi garancia

Szakemberek szerint két-három hét szükséges ahhoz, hogy megbizonyosodjon róla, a megfelelő matracot választotta. Ezért lehetővé tesszük, hogy az új matracot otthon, kilencven éjszakán át tesztelhesse. Ha ezalatt úgy találja, hogy a matrac túl kemény, túl puha vagy valami miatt mégsem az igazi, a sértetlen matracot egyszer kicseréljük egy másik Dunlopillo matracra. Mi segítünk, hogy megtalálja helyette a magának valót. 90 éjszakája van, hogy otthon kényelmesen kipróbálhassa az új DUNLOPILLO matracát!

Az esetleges csere szállításának a költségét a vevő fedezi. A Dunlopillo biztosítja a jogot, hogy a vevő maga végezze a szállítást. A csere helyszíne ez esetben a Dunlopillo GmbH telephelye. Az elégedettségi garancia nem pénzvisszafizetési garancia. Drágább termék esetén ráfizetés szükséges.

dunlopillo, dunlopillo akció, dunlopillo szett akció, dunlopillo rendelés, matrac rendelés, matrac webáruház  Címkék: Dunlopillo, Dunlopillo Aerial Pur 1300, Aerial Pur 1300 akció, matrac webáruház

Összegzés: A Dunlopillo Aerial Pur matraca maga a tökéletes formakövetés és légáteresztés. Az Aerial Pur 1300 akció minden méretre vonatkozik.Dunlopillo Aerial Pur szett akció ajándék ágyráccsal. Minden Dunlopillo Aerial Pur 1300 matrac rendelés a matracposta webáruházban ingyenes házhozszállítással és 3 hónap Vevőelégedetség-garanciával.

Matrac rendelés   Egyszerű matrac rendelés

Matracposta szolgáltatások   Ingyenes országos házhoz szállítás

Matracposta szolgáltatások    Rengetek "kapcsolódó" ajándék

Matracposta szolgáltatások    Versenyképes kedvezmények

Matracposta szolgáltatások    Hatalmas matrac- és termékválaszték

Matracposta szolgáltatások    Matracposta. Webáruház. Kényelem.


Szerencsés választást kíván a: matracposta.hu csapata
Eddigi értékelések:
Értékelő 1Értékelő 2Értékelő 3Értékelő 4Értékelő 5
Korábban már értékelte a terméket!
Eddigi hozzászólások:

» Még nem érkezett hozzászólás a termékhez. «

matracposta

Gyorskeresés