Matracposta matrac webáruház termékeit az DPD szállítja Matracposta matrac webáruház termékeit az MPL szállítja Matracposta matrac webáruház termékeit az Masped Expressz szállítja MatracPosta - Webáruház MatracPosta Webáruház
Ingyenes házhozszállítás az egész országban Matracoknál akár -40% árelőny Könnyű, gyors, biztonságos vásárlás A legkeresettebb termékek egy helyen

Matrac kereső

Ágykeret kereső

Párna kereső

Paplan kereső

Protecta Ballance Roma Memory

Protecta Ballance Roma Memory

Termékadatok:

Gyártó: Protecta/Airflex Garancia: 10 év
Összetétel: 13+3+2cm Matracmagasság: 20cm
Komfort: Félkemény Súlykorlát: 130kg
Huzat anyaga: Protecta antibakteriális Származási hely: Magyarország
Minősítések: Szokásos Csomagolás: Vákuumcsomagolt
Huzat típusa: Fix, antibakteriális Zónák száma: Nincs ergonómiai zóna
Memory fajsúlya: Nincs gyártói adat Memory keménysége: Középkemény
Méret: 80*200cm Szállítási határidő: 10-14 munkanap
Engedmény és ajándékok

Amennyiben Ön az akciós áron szertné a terméket megvásárolni, úgy továbblépve válassza a %-os kedvezményt.

Fontos:
nagyobb kedvezményhez jut, ha tovább lépve a felkínált ajándékokból választ, hiszen össz értékük jelentősen meghaladja a %-os kedvezményt mértékét.

A két kedvezmény együttesen nem választható. Ön dönti el, hogy inkább kevesebbet fizet a termékért, vagy a listaár mellett akár kétszer annyi ajándékot választ.

A választható ajándékok keretösszegét az "ajándékok és értékük" oszlopban találja.
Segítség - Magyarázat

Megrendeléshez kattintson a kívánt méretre.

Méret: Listaár: Akciós ár:* Ajándékok és értékük:* Mennyiség:
63,800 Ft 63,800 Ft » Megnézem «   (0 Ft) db
A termék jelenleg nem rendelhető.
* A termék akciós bruttó ára a %-os kedvezmény választásával.
* A termékhez felkínált ajándékok értéke ajándékválasztás esetén.

Részletes termékleírás:

A TERMÉK NEM RENDELHETŐ!

Protecta Ballance Roma Memory memory (emlékezőhab) matrac inkább a feszesebb emlékezőhab élményre vágyóknak nyújt majd megfelelő komfortot. Szerkezeti felépítésében és többi alapvető tulajdonságában a Best Dream Memory Duet matracra emlékeztet. Az 5cm emlékezőhab réteg és az alatta elhelyezkedő kemény tartómag kivételes, kicsit keményebb komfortot kínál.

A Roma Memory matracmag
A tartórész alkotó 13cm vastag hideghab réteg gondoskodik a megfelelő formakövetésről, a gerincvonal megfelelő formakövetéséről és a szükséges részek megfelelő alátámasztásáról.

A Roma Memory memory réteg
A tartórész fölött 3+2cm emlékezőhab réteg található. A 3cm vastag memory réteg közvetlenül a tartómagon helyezkedik el, egységet alkotva magával a tartómaggal. A speciális matrachuzatba steppelve további 2cm keményebb emlékezőhab réteget találunk, amely a feszes, kicsit határozottabb memory-élményt kínálja majd használójának.

A Roma Memory matrachuzat
A memory matracon elhelyezkedő huzat speciális, antiallergén kialakítású, így az egyébként könnyen kialakuló baktérium- és gombatelepek nehezebben tudnak megtelepedni a matrachuzatban. A huzat -tekintettel, hogy a felső 2cm emlékezőhab réteg a huzatba van steppelve -nem mosható


Mi az a vákuum matrac?Mi is az a vákuummatrac?

A vákuummatrac tulajdonképpen egy csomagolási eljárást takar, ahol a kész matracot egy fóliába behúzva egy többtonnás préssel lassan összepréselnek, ezáltal szorítva ki a levegőt a matracmag cellái közül. A vákuummatrac csomagoló fóliáját ezután két oldalt légmentesen lehegesztik, megakadályozva a levegő visszaáramlását. Henger alakúra tekerik és még egyszer átcsomagolják.

A vákuummatrac esetében is -mint minden habmatracnál- az alapanyag cellaszerkezete az eredeti formájára igyekszik visszaállni minden esetben, így a kicsomagolást követően a cellák lassan ismét levegővel telítődnek meg és mintegy 20-24 óra alatt vákuum-csomagolt matracunk ismét eléri eredeti formáját, alakját és használati tulajdonságait.

Fontos megjegyezni, hogy egy vákuummatrac önmagában se nem jó, se nem rossz jelző, csupán egy csomagolástechnika. A matracok minőségét -így a vákuummatracok minőségét is- a felhasznált alapanyagok fajsúlya, tisztasága és minősége fogja jelenteni.


Mi az a vákuum matrac?Matracvédő?

Higiéniai matracvédő javasolt minden nem mosható huzatú matrac esetén. A 40-95C°között hatékonyan mosható matracvédők megóvják matracunkat a nem kívánatos szennyeződésektől.

A rögzítőkkel ellátott matracvédő le- és felhúzása rendkívül egyszerű, moshatóságuknak köszönhetően a higiénikus- és atkamentes alváskörnyezet könnyedén fenntartható.

A felnőtt ember éjszakánként átlagosan 3-6 dl nedvességet párologtat el, ennek egy része óhatatlanul bekerül a matrachuzatba és ott ideális életkörülményt teremt a háziporatkák táplálkozásához nélkülözhetetlen aspergillus fumigatus nevű penészgomba számára.

A matracvédők fontossága a fix, nem levehető és mosható huzatú matracok esetében megkérdőjelezhetetlen. A folyamatosan fenntartható higiénia érdekében tehát minden esetben ajánlott a könnyen levehető és gépi úton mosható matracvédők használata.


matrac címkék Címkék: Protecta Ballance, Roma memory, hasonló termék: Memory Duet

matrac címkék Címkék: matrac webáruház, matrac ingyenes házhoz szállítással


Matracposta szolgáltatások Ingyenes országos házhoz szállítás

Matracposta szolgáltatások Rengetek "kapcsolódó" ajándék

Matracposta szolgáltatások Versenyképes kedvezmények

Matracposta szolgáltatások Hatalmas matrac- és termékválaszték

Matracposta szolgáltatások Matracposta. Webáruház. Kényelem.

Szerencsés választást kíván a: matracposta.hu csapata
Eddigi értékelések:
Értékelő 1Értékelő 2Értékelő 3Értékelő 4Értékelő 5
Korábban már értékelte a terméket!
Eddigi hozzászólások:

» Még nem érkezett hozzászólás a termékhez. «

matracposta

Gyorskeresés