Matracposta matrac webáruház termékeit az DPD szállítja Matracposta matrac webáruház termékeit az MPL szállítja Matracposta matrac webáruház termékeit az Masped Expressz szállítja MatracPosta - Webáruház MatracPosta Webáruház
Ingyenes házhozszállítás az egész országban Matracoknál akár -40% árelőny Könnyű, gyors, biztonságos vásárlás A legkeresettebb termékek egy helyen

Matrac kereső

Ágykeret kereső

Párna kereső

Paplan kereső

12+4cm + memory párna szett

12+4cm + memory párna szett

Termékadatok:

Matrac: Memory Classic 12+4 Ágyrács: A szett nem tartalmazza
Szállítási határidő: 10-14 munkanap Az akció érvényes: visszavonásig
Méret: 80*200cm Házhozszállítás: ORSZÁGOSAN INGYENES
Ajándék: 1 vagy 2 db Memory párna
Engedmény és ajándékok

Amennyiben Ön az akciós áron szertné a terméket megvásárolni, úgy továbblépve válassza a %-os kedvezményt.

Fontos:
nagyobb kedvezményhez jut, ha tovább lépve a felkínált ajándékokból választ, hiszen össz értékük jelentősen meghaladja a %-os kedvezményt mértékét.

A két kedvezmény együttesen nem választható. Ön dönti el, hogy inkább kevesebbet fizet a termékért, vagy a listaár mellett akár kétszer annyi ajándékot választ.

A választható ajándékok keretösszegét az "ajándékok és értékük" oszlopban találja.
Segítség - Magyarázat

Megrendeléshez kattintson a kívánt méretre.

Méret: Listaár: Akciós ár:* Ajándékok és értékük:* Mennyiség:
44,900 Ft 44,900 Ft » Megnézem «   (0 Ft) db
44,900 Ft 44,900 Ft » Megnézem «   (0 Ft) db
49,800 Ft 49,800 Ft » Megnézem «   (0 Ft) db
76,800 Ft 76,800 Ft » Megnézem «   (0 Ft) db
85,800 Ft 85,800 Ft » Megnézem «   (0 Ft) db
94,800 Ft 94,800 Ft » Megnézem «   (0 Ft) db
103,800 Ft 103,800 Ft » Megnézem «   (0 Ft) db
A termék jelenleg nem rendelhető.
* A termék akciós bruttó ára a %-os kedvezmény választásával.
* A termékhez felkínált ajándékok értéke ajándékválasztás esetén.

Részletes termékleírás:

AJÁNDÉK MEMORY PÁRNA MINDEN MÉRETHEZ!!!

80-90-100cm szélességnél 1 db ajándék memory kontúr 50cm párna

140-160-180 szélességnél 2 db ajándék memory kontúr 50cm párna

RelaXx Memory Classic 12+4cm és anatómiai 50cm kontúrpárna akciós szett minden használója egy tökéletes förmakövetést nyújtó memoryfoam alapanyagból és Tencel cellulóz alapú szálból készült AJÁNDÉK párnával egészítheti ki az egészséges és ergonómikus alvási rendszerét most ingyen.

 

Memory Clasic 12+4 emlékezőhab matrac


A RelaXx Memory Classic egy kicsit a feszesebb emlékezőhab élményt kínálja. Amatracban szintén a kifogástalan minőségű 50kg/m3 emlékezőhab, memory alapanyag kerül felhasználásra.  A Memory Classic 12+4 emlékezőhab matrachoz tartozó matrac rendelés ár a matracpiacon az ár és érték arányt tekintve nagyon kedvező matrac ár. A termék díjmentes házhoz szállításának köszönhetően a rendelés ugyanolyan egyszerű, mint egy vákuummatrac rendelés.

Memory Anatómiai kontúrpárna 50cm

A memory -vagy más néven emlékezőhab vagy visco- párnák a kor követelményinek leginkább megfelelő termékek. A párna ergonómiai kialakítása lehetővé teszi, hogy a fej- és a nyakrész egyenletesen kerüljön alátámasztásra, eloszlatva ezzel a nyomáspont-különbségeket. A legtöbb memory kontúrpárna aszimmetrikus kialakítású, tehát egyik oldala magasabb, így a memory kontúrpárnánkat az igényeinknek megfelelően forgathatjuk.

A matracmag:

RelaXx Memory Classic 12+4 szendvics-szerkezetű emlékezőhab matrac alapanyaga a normál hideghab tartómagon túl a kor legkorszerűbb alapanyagának tartott memoryfoam vagy más néven emlékezőhab alapanyag.

A Memoryfoam:

A nagy sűrűségű 50kg/m3 emlékezőhab a páratlan komfortot és a hosszú élettartamot kölcsönöz matracának. A tartómag kialakítása és az 4cm emlékezőhab réteg tökéletes összhangban van egymással és igazi emlékezőhab-élményt teremt anélkül, hogy gipszágy-effektus jelentkezne.

Matrachuzat:

A kiváló klimatizációs tulajdonságú és kitűnő légáteresztő képességű Tencel? elasztikus dupla-huzat cipzárral levehető és gépi úton mosható. A körkörös cipzár előnye, hogy a két matrachuzat-fél egymástól szétválasztható, így a nagyobb méretű matracok huzatai is általános háztartási mosógépben moshatók.

Mi az emlékezőhab?

A RelaXx SenZone Memory matrac emlékezőhab rétege egy különleges memory hab -memoryfoam, vagy visco foam-, amelynek a keménysége a testünk hőmérsékletétől függően változik, az emberi testtel való érintkezésénél megpuhul. Köszönhető ez annak a hatásnak, hogy nehezen nyeri vissza eredeti alakját, ezért nevezzük ?Memory habnak?. Tulajdonságának köszönhetően segít egyenletesen szétosztani az emberi szervezetre ható nyomást. Nagyon pozitív hatással van a vérkeringésre és stabilizálja az emberi test optimális helyzetét.

Mi a TENCEL? szál?

A Tencel szövet szálai a természetből erednek, a fa rostjaiból nyerik ki őket. Előállítása során nem használnak növényvédő szereket, és semmilyen más, potenciálisan veszélyes vegyi anyagokat, ezért bizonyíthatóan környezetbarát. Független vizsgálatok kimutatták, hogy nedvszívó képességének és bőrbarát tulajdonságainak köszönhetően a TENCEL? jelentős mértékben javíthatja az érzékeny bőrűek életét.  Jó nedvszívó és nedvesség optimalizáló hatásának köszönhetően kiváló nedvesség szállítási és hűtési tulajdonságokkal rendelkezik.

matrac szett akció címkéiCímkék: Matrac szett, Szett akció, matrac akció,  memory matrac, matrac rendelés

Összefoglalás: A RelaXx Memory Classic 12+4 matrac egy igazi klasszikus memory (memoryfoam) emlékezőhab matrac 4cm emlékezőhab réteggel. A Memory Classic 12+4 matrac rendelése esetén -ugyanúgy, ahogyan minden vákuummatrac rendelés- a matracposta matrac webáruház a terméket ingyenesen házhoz szállítja.

 

matrac webáruház, matrac webshop, matrac rendelésEgyszerű matrac rendelés

matrac webáruház, matrac webshop, ingyenes házhozszállításIngyenes országos házhoz szállítás

matrac webáruház, matrac webshop, matrac rendelésRengetek "kapcsolódó" ajándék

matrac webáruház, matrac webshop, matrac rendelésVersenyképes kedvezmények

matrac webáruház, matrac webshop, matrac rendelésHatalmas matrac- és termékválaszték

matrac webáruház, matrac webshop, matrac rendelésMatracposta. Webáruház. Kényelem.

Szerencsés választást kíván a: matracposta.hu csapata
Eddigi értékelések:
Értékelő 1Értékelő 2Értékelő 3Értékelő 4Értékelő 5
Korábban már értékelte a terméket!
Eddigi hozzászólások:

» Még nem érkezett hozzászólás a termékhez. «

matracposta

Gyorskeresés