Matracposta matrac webáruház termékeit az DPD szállítja Matracposta matrac webáruház termékeit az MPL szállítja Matracposta matrac webáruház termékeit az Masped Expressz szállítja MatracPosta - Webáruház MatracPosta Webáruház
Ingyenes házhozszállítás az egész országban Matracoknál akár -40% árelőny Könnyű, gyors, biztonságos vásárlás A legkeresettebb termékek egy helyen

Matrac kereső

Ágykeret kereső

Párna kereső

Paplan kereső

Swiss Dream Exclusive Vario

Swiss Dream Exclusive Vario

Termékadatok:

Garancia: 10 év Összetétel: Normál hideghab
Gyártó: Swiss Dream Matracmagasság: 19cm
Komfort: Kemény Súlykorlát: 120kg
Huzat anyaga: SwissDream szövet Származási hely: Magyarország
Minősítések: Szokásos Csomagolás: Normál csomagolás
Zónák száma: 7 ergonómiai zóna Méret: 80*200cm
EP elszámolható: Nem Egyedi méret rendelhető: Igen
Szállítási határidő : 14 munkanapon belül
Engedmény és ajándékok

Amennyiben Ön az akciós áron szertné a terméket megvásárolni, úgy továbblépve válassza a %-os kedvezményt.

Fontos:
nagyobb kedvezményhez jut, ha tovább lépve a felkínált ajándékokból választ, hiszen össz értékük jelentősen meghaladja a %-os kedvezményt mértékét.

A két kedvezmény együttesen nem választható. Ön dönti el, hogy inkább kevesebbet fizet a termékért, vagy a listaár mellett akár kétszer annyi ajándékot választ.

A választható ajándékok keretösszegét az "ajándékok és értékük" oszlopban találja.
Segítség - Magyarázat

Megrendeléshez kattintson a kívánt méretre.

Méret: Listaár: Akciós ár:* Ajándékok és értékük:* Mennyiség:
62,375 Ft 49,900 Ft » Megnézem «   (14,300 Ft) db
62,375 Ft 49,900 Ft » Megnézem «   (14,300 Ft) db
68,625 Ft 54,900 Ft » Megnézem «   (14,300 Ft) db
106,000 Ft 84,800 Ft » Megnézem «   (29,800 Ft) db
118,500 Ft 94,800 Ft » Megnézem «   (35,600 Ft) db
131,000 Ft 104,800 Ft » Megnézem «   (35,600 Ft) db
A termék jelenleg nem rendelhető.
* A termék akciós bruttó ára a %-os kedvezmény választásával.
* A termékhez felkínált ajándékok értéke ajándékválasztás esetén.

Részletes termékleírás:

A Swiss Dream Exclusive Vario speciális felületi és szerkezeti kialakítással készülő, extra medence megerősítéssel kialakított nagy teherbírású hideghab matrac. Ez a gerinckímélô matrac speciális 7 zónás Memory-Foam kényelmi rendszerrel készül. Ideálisan ötvözi az emlékezô hab hômérsékletre lágyuló testformához alkalmazkodó tulajdonságát, a feszesebb hideghab rugalmas alátámasztásával. Speciális komfort derékmerevítéssel, dinamikus vállzóna rendszerrel egészítettük ki, optimális terheléselosztást elérve, így biztosítva a kellemetlen nyomáspontok kialakulását, mely által a vérkeringés ideálisan segítheti éjszakai regenerálódását. Speciális vágású kényelmi felülete ideális választást jelent a keményebb matracokat kedvelôknek, akik szeretnék a Memory-Foam nyomáscsökkentô hatását élvezni.

INGYENES MATRAC HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

INGYENES ORSZÁGOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

A legtöbb ember semmilyen más eszközt vagy tárgyat nem használ olyan gyakran és olyan sokat, mint a matracot. Hozzávetôlegesen életünk egyharmadát töltjük rajta, és egyetlen más bútor sem befolyásolja egészségünket ilyen közvetlen módon. Annak érdekében, hogy frissen és kipihenten tudjuk napi feladatainkat elvégezni, szervezetünknek pihentetô éjszakai alvásra van szüksége. A rossz alvás negatív hatással lehet memóriánkra, kognitív képességeinkre, emésztésünkre, és ezen kívül számos egészségügyi problémát okozhat.

Felgyorsult életünkben az egészséges táplálkozás és megfelelôen aktív életmód mellett az egyik legfontosabb az egészséges és pihentetô alvás. Biztosítani kell az idegrendszer és a test megfelelô regenerálódását ahhoz, hogy minden nap derusen és kipihenten kezdôdjön.

Tudta Ön, hogy egy ember átlagosan kb. 25 évet tölt alvással?

Ez alatt az idôszak alatt újul meg a bôr, lazul el az izomzat és nyugszik meg az idegrendszer. A hideghab matracok a jelenkor legmodernebb és legújabban kifejlesztett alvásrendszerei. A hagyományos szivacshoz képest egységes homogén és nagy rugalmasságú, rendkívül jó alaktaró képességu és különlegesen tartós anyag. Különbözô, a matracokban is használt hideghabot napjainkban a legmodernebb kórházakban és az urutazások során is használnak. Számos nyugat-európai országban a hideghab rendszeru matracok már piacvezetôk tartósságuk, kiváló anatómiai és ortopedikus felépítésük miatt.

Mit érdemes tudni a hideghab típusú matracokról?

? legmodernebb high-tech alternatíva a nemzetközi alváskultúrában

? feszes, a testformához alkalmazkodó, ergonómiailag kiváló alátámasztást biztosít

? kiváló klímakiegyenlítô hatást nyújt

? mikrocellás szerkezete pontosan követi a test formáját

? higiénikus környezetet biztosít

? teljesen hangtalan

? anyagszerkezete egyedülálló módon lehetôvé teszi az orvos-egészségügyi tanácsokat pontosan követô kialakítást

? antiallergén, atkamentes alvásközeget segít elô

Milyen tulajdonságokkal rendelkeznek a hideghab matracok?

? rendkívül magas rugalmassága megakadályozza a kellemetlen, a vérkeringést és megfelelô anyagcserét gátló nyomáspontok kialakulását

? kiváló mikroklimatikus képessége megakadályozza a magas páratartalom kialakulását

? magas minôségu ortopedikus komfort biztosítja a gerincoszlop helyes pozícióját

A hideghab matracok egyedülálló mikrocellás felépítése azonnal reagálva felveszi testének minden görbületét. Ez az alakfelvevô folyamat elosztja testsúlyát, és megelôzi a kellemetlen nyomáspontok kialakulását, melyek fôleg a csípô, a karok és a vállak környékén alakulhatnak ki, és amelyek keringési rendellenességeket, zsibbadságot, merevséget vagy fájdalmat okozhatnak.

A hideghab

A 21. század talán legnépszerűbb matrac alapanyaga. Könnyű, légáteresztő, határok nélkül formálható; a legkedvezőbb árfekvéstől egészen a luxus kategóriáig találunk itt matracokat. A hideghab matrac legfontosabb mértékegysége a matrac alapanyagát képező hideghab fajsúlya. A hideghab matrac fajsúlya fogja a formastabilitást, a tartósságot és a hosszú élettartamot adni. Minél alacsonyabb egy hideghab matrac fajsúlya annál rövidebb élettartamú lesz a matrac. A kérkomponensű hideghab matrac alapanyaga jellemzően polyol és isocianát, ezek aránya és az egyéb kiegészítő adalékok fogják a matrac keménységét, rugalmasságát, légáteresztő képességét meghatározni. Fontos megjegyezni, hogy a hideghab matrac keménysége szinte semmilyen összefüggésben nem áll annak sűrűségével, tehát nagyon alacsony (gyenge minőségű) sűrűség mellett is készíthető nagyon kemény matrac, ami azonban idővel gyorsabban puhulhat majd fel, eredeti matrac alakját csak rövid ideig őrzi majd meg.

A hideghab egy lágy poliuretán hab, amelynek polyol és izocianát a két fő alapanyaga. A poliuretán (PUR) csaknem korlátlan lehetőségekkel bíró termoplasztikus műanyag. Régóta alkotóeleme mindennapi életünknek. Két, speciális receptúra szerint előállított komponensből (A - poliol, B - izocianát) áll, melyből az adalékok mennyisége és minősége, valamint a komponensek keverési aránya alapján kemény, félkemény és lágy habanyagok, öntőmasszák, lágy vagy kemény elasztomerek gyárthatók a legkülönbözőbb felhasználási célokra.Legfontosabb minőségi jelmutatója a térfogatsűrűség/tömegsűrűség vagy más néven fajsúly. Itt elmondható, hogy minél magasabb tömegsűrűségű az adott matrac termék alapanyaga, az annál értékállób, annál hosszabb élettartamú lesz.

 

Allergiás?

A poratkák a lakásban mindenütt megtalálhatóak: matracokban, párnákban és a kárpitokban egyaránt. Egy új matracban három-négy hónapon belül megtelepednek, az alvás közben lehulló átlagosan 2 gramm emberi hámsejt adta táplálékforrás (ami megközelítőleg 1 millió házipor-atka napi ?betevőjét? jelenti),  a sötét 22-26 Celsius fokos és 60-80%-os páratartalmú szövetek ideális életkörnyezetet  biztosítanak számukra. A házi por grammja kb. 20 000 atkát tartalmaz, melyek rövid ?átlagosan három hónapos- életciklusuk során jelentős mennyiségű ürüléket termelnek, megközelítőleg a testtömegük mintegy 200-szorosát! A táplálékul szánt hámsejtek azonban csak egy bizonyos gombásodási folyamat (Aspergillus fumigatus) megindulása után válnak az atkák számára fogyaszthatóvá. A gombásodási reakció megindulása nélkül az elhalt hámsejtek tehát fogyaszthatatlanok a háziporatkák számára.

Mi a megoldás? Semmi esetre se használjunk ?ártalmatlan? mérgeket immáron intim fekhelyünkön is, tovább terhelve ezzel környezetünket és az amúgy is botladozó immunrendszerünket. Van egyszerűbb, az egészségre ártalmatlan megoldás. Vonjuk meg inkább ?hálótársainktól? valamelyik életfeltételt, és késztessük ezáltal őket az ?önkéntes? távozásra fekhelyünkből. Szellőztetéssel csökkentsük a páratartalmat, válasszunk 60-95C°-on mosható matrachuzatot, speciális szálak felhasználásával akadályozzuk meg a hámsejtek felületén kialakuló gombásodási folyamat megindulását.Mi az a hideghab?

A hagyományos szivacshoz képest egységes homogén és nagy rugalmasságú rendkívül jó alaktartó képességű és rendkívül tartós anyag. A különböző matracokban használt hideghabot napjainkban, a legmodernebb kórházakban és az űrutazások során is használják. Ami azonnal szembe tűnő egy hideghab matracnál, hogy nagyon könnyű. Méretről méretre a matrac körülbelül fele olyan súlyú, mint egy hagyományos acélrugós matrac.

A hideghab matrac egyedül álló mikrocellás felépítése, azonnal reagálva veszi fel testének minden görbületét. Ez az alakfelvevő folyamat elosztja testsúlyát és megelőzi a kellemetlen nyomáspontok kialakulását, melyek főleg a csípő, a karok, és vállak környékén alakulhat ki, és amelyek keringési rendellenességeket, zsibbadságot, merevséget vagy fájdalmat okozhatnak.

A hideghab matrac ajánlott allergiás megbetegedésben szenvedőknek is, mert 100%-ig hipo-allergén és ellenálló a házi poratkákkal szemben is. Készülhet bármilyen Ön által megadott méretben. A matrac huzata levehető és mosható.

 

matrac Címkék: matrac, akciós matrac, hideghab, hideghab matrac, kemény matrac

 

Matracposta Egyszerű matrac rendelés

Matracposta Ingyenes országos házhoz szállítás

Matracposta Rengetek "kapcsolódó" ajándék

Matracposta Versenyképes kedvezmények

Matracposta Hatalmas matrac- és termékválaszték

Matracposta Matracposta. Webáruház. Kényelem.

Szerencsés választást kíván a: matracposta.hu csapata
Eddigi értékelések:
Értékelő 1Értékelő 2Értékelő 3Értékelő 4Értékelő 5
Korábban már értékelte a terméket!
Eddigi hozzászólások:

» Még nem érkezett hozzászólás a termékhez. «

matracposta

Gyorskeresés