Matracposta matrac webáruház termékeit az DPD szállítja Matracposta matrac webáruház termékeit az MPL szállítja Matracposta matrac webáruház termékeit az Masped Expressz szállítja MatracPosta - Webáruház MatracPosta Webáruház
Ingyenes házhozszállítás az egész országban Matracoknál akár -40% árelőny Könnyű, gyors, biztonságos vásárlás A legkeresettebb termékek egy helyen

Matrac kereső

Ágykeret kereső

Párna kereső

Paplan kereső

Swiss Dream MemoDream-Memopedic

Swiss Dream MemoDream-Memopedic

Termékadatok:

Gyártó: Swiss Dream Garancia: 10 év
Összetétel: 13+5cm Matracmagasság: 20cm
Komfort: Félkemény Súlykorlát: 120kg
Huzat anyaga: Swiss Dream szövet Származási hely: Magyarország
Minősítések: Szokásos Csomagolás: Normál csomagolás
Huzat típusa: Mosható 60C°-on Zónák száma: 7 ergonómiai zóna
Memory fajsúlya: 50kg/m3 Memory keménysége: Középkemény
Méret: 80*200cm Szállítási határidő: 10-21 munkanap
Engedmény és ajándékok

Amennyiben Ön az akciós áron szertné a terméket megvásárolni, úgy továbblépve válassza a %-os kedvezményt.

Fontos:
nagyobb kedvezményhez jut, ha tovább lépve a felkínált ajándékokból választ, hiszen össz értékük jelentősen meghaladja a %-os kedvezményt mértékét.

A két kedvezmény együttesen nem választható. Ön dönti el, hogy inkább kevesebbet fizet a termékért, vagy a listaár mellett akár kétszer annyi ajándékot választ.

A választható ajándékok keretösszegét az "ajándékok és értékük" oszlopban találja.
Segítség - Magyarázat

Megrendeléshez kattintson a kívánt méretre.

Méret: Listaár: Akciós ár:* Ajándékok és értékük:* Mennyiség:
74,875 Ft 59,900 Ft » Megnézem «   (17,800 Ft) db
74,875 Ft 59,900 Ft » Megnézem «   (17,800 Ft) db
84,750 Ft 67,800 Ft » Megnézem «   (20,800 Ft) db
138,488 Ft 110,790 Ft » Megnézem «   (29,800 Ft) db
154,863 Ft 123,890 Ft » Megnézem «   (35,600 Ft) db
171,113 Ft 136,890 Ft » Megnézem «   (35,600 Ft) db
A termék jelenleg nem rendelhető.
* A termék akciós bruttó ára a %-os kedvezmény választásával.
* A termékhez felkínált ajándékok értéke ajándékválasztás esetén.

Részletes termékleírás:

A Swiss Dream MemoDream, Memopedic memóriahabos matrac egy különleges szerkezeti kialakítású vastag emlékezőhab réteggel ellátott ergonómikus matrac. Egészségügyi szakemberek, csontkovácsok véleménye szerint a MEMO Dream matracok kiváló ?súlytalan? alátámasztást nyújtanak, lehetôvé téve a gerincoszlop teljes tehermentesítését, miközben megfelelô alátámasztást kapnak. Speciális zónás Memory-Foam felülete egyedülálló a piacon, mivel a test feszesebb alátámasztást igénylô részein feszesebb, a memory hatása kiegészítve egy extra deréktámasz zónával, máshol ideálisan süpped be, tökéletesen lekövetve az emberi test alakját. Klímacsatornákkal rendelkezik, amely különösen fontos a hômérsékletre lágyuló habok ideális m?ködéséhez.

INGYENES MATRAC HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

INGYENES ORSZÁGOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

A legtöbb ember semmilyen más eszközt vagy tárgyat nem használ olyan gyakran és olyan sokat, mint a matracot. Hozzávetôlegesen életünk egyharmadát töltjük rajta, és egyetlen más bútor sem befolyásolja egészségünket ilyen közvetlen módon. Annak érdekében, hogy frissen és kipihenten tudjuk napi feladatainkat elvégezni, szervezetünknek pihentetô éjszakai alvásra van szüksége. A rossz alvás negatív hatással lehet memóriánkra, kognitív képességeinkre, emésztésünkre, és ezen kívül számos egészségügyi problémát okozhat.

Felgyorsult életünkben az egészséges táplálkozás és megfelelôen aktív életmód mellett az egyik legfontosabb az egészséges és pihentetô alvás. Biztosítani kell az idegrendszer és a test megfelelô regenerálódását ahhoz, hogy minden nap derusen és kipihenten kezdôdjön.

Tudta Ön, hogy egy ember átlagosan kb. 25 évet tölt alvással?

Ez alatt az idôszak alatt újul meg a bôr, lazul el az izomzat és nyugszik meg az idegrendszer. A hideghab matracok a jelenkor legmodernebb és legújabban kifejlesztett alvásrendszerei. A hagyományos szivacshoz képest egységes homogén és nagy rugalmasságú, rendkívül jó alaktaró képességu és különlegesen tartós anyag. Különbözô, a matracokban is használt hideghabot napjainkban a legmodernebb kórházakban és az urutazások során is használnak. Számos nyugat-európai országban a hideghab rendszeru matracok már piacvezetôk tartósságuk, kiváló anatómiai és ortopedikus felépítésük miatt.

Mit érdemes tudni a hideghab típusú matracokról?

? legmodernebb high-tech alternatíva a nemzetközi alváskultúrában

? feszes, a testformához alkalmazkodó, ergonómiailag kiváló alátámasztást biztosít

? kiváló klímakiegyenlítô hatást nyújt

? mikrocellás szerkezete pontosan követi a test formáját

? higiénikus környezetet biztosít

? teljesen hangtalan

? anyagszerkezete egyedülálló módon lehetôvé teszi az orvos-egészségügyi tanácsokat pontosan követô kialakítást

? antiallergén, atkamentes alvásközeget segít elô

Milyen tulajdonságokkal rendelkeznek a hideghab matracok?

? rendkívül magas rugalmassága megakadályozza a kellemetlen, a vérkeringést és megfelelô anyagcserét gátló nyomáspontok kialakulását

? kiváló mikroklimatikus képessége megakadályozza a magas páratartalom kialakulását

? magas minôségu ortopedikus komfort biztosítja a gerincoszlop helyes pozícióját

A hideghab matracok egyedülálló mikrocellás felépítése azonnal reagálva felveszi testének minden görbületét. Ez az alakfelvevô folyamat elosztja testsúlyát, és megelôzi a kellemetlen nyomáspontok kialakulását, melyek fôleg a csípô, a karok és a vállak környékén alakulhatnak ki, és amelyek keringési rendellenességeket, zsibbadságot, merevséget vagy fájdalmat okozhatnak.

A Memoryfoam

A memory matrac feladata az, hogy figyelembe vegye a testsúlyt és a hőmérsékletet, így kínálva tökéletes kényelmes test-tartást. Ez az egyedülálló anyag csökkenti a kényelmetlen nyomáspontok hatását, így alvás közben kevesebb lesz a forgolódás. Ennek eredménye a hatékonyabb alvás.

A memory matrac a test alakjának felvétele révén tökéletes alátámasztást biztosít, így elfeledkezhet a nyak és hát fájdalmakról.
Speciálisan olyan személyek számára fejlesztették ki, akik gerinc és hátfájdalmakkal kénytelenek élni. Egy olyan egyedülálló habról van szó, melynek keménysége a hőmérséklettől függően változik. Ez azt jelenti, hogy a testhőmérséklettel érintkezve a memory matrac meglágyul. Az eredeti helyzetbe történő lassú visszatérési effektusnak köszönhetően biztosítja az emberi testre a matrac által kifejtett nyomás egyenletes eloszlását, amely a vérkeringésre pozitív hatást gyakorol. A testet egyúttal optimális helyzetben rögzíti, csökken a forgások gyakorisága, amellyel nagyban hozzájárul a nyugodt alváshoz. A memory matrac nyitott sejt szerkezetének és kiváló légáteresztő képességének köszönhetően nagyon kellemes alvási klímát biztosít.

A NASA világűrprogramja hozta létre a memory matracot. Kivételes tulajdonságokkal rendelkezik. Az eredeti formájába lassan tér vissza, így tökéletesen a test alakjához idomul, optimális helyzetben tartja azt és lágyságának köszönhetően kellemes érzést biztosít a fekvés közben. Mivel sejtjei egymás között képesek a nyomóenergia átadására, így egyenletesen elosztják a testtömeget a test teljes felületére, s az alvás közbeni forgolódás akár 80 %-kal is csökken. A memory matrac így valódi regenerációt és pihenést nyújt. Tulajdonságainak köszönhetően a leginkább veszélyeztetett testfelületeket tartósan lágy környezetben tartja, így megakadályozza a felfekvések kialakulását.

 

matrac Címkék: matrac, akciós matrac, memory, memoryfoam matrac, kemény matrac

 

Matracposta Egyszerű matrac rendelés

Matracposta Ingyenes országos házhoz szállítás

Matracposta Rengetek "kapcsolódó" ajándék

Matracposta Versenyképes kedvezmények

Matracposta Hatalmas matrac- és termékválaszték

Matracposta Matracposta. Webáruház. Kényelem.

Szerencsés választást kíván a: matracposta.hu csapata
Eddigi értékelések:
Értékelő 1Értékelő 2Értékelő 3Értékelő 4Értékelő 5
Korábban már értékelte a terméket!
Eddigi hozzászólások:

» Még nem érkezett hozzászólás a termékhez. «

matracposta

Gyorskeresés